Hírek

Díjaztuk a legszebb Adventi faházakat

May 20.

November 26-án, szombaton nyitotta meg kapuit a Debreceni Advent. Kilencven, karácsonyra hangolt stand kínál tradicionális kézműves termékeket, különleges karácsonyi díszeket, melyből közel harminc faház nyújtja a karácsonyi vásárok kulináris élvezeteinek széles választékát, kedves és segítőkész kiszolgálással várva a közönséget.

 

A Debreceni Advent szervezői arra buzdították az adventi vásár látogatóit, hogy szavazzanak a szerintük legszebbnek ítélt karácsonyi házikóra és a legkedvesebb kiszolgálásra.

 

A verseny célja a legszebben feldíszített faházak és a legjobb kiszolgálást nyújtó kereskedő vagy vendéglátó megtalálása. Három kategóriában lehetett jelölni közönségdíjra az arra érdemeseket:
(1) legszebb megjelenésű vendéglátó egység
(2) legszebb megjelenésű árus-faház
(3) legjobb kiszolgálást nyújtó vendéglátó vagy kereskedő.

 

Szavazni online lehetett a faházakon található sorszám és a kategória megjelölésével 10 napon keresztül 2022. november 26. és december 5. között.

 

És akkor íme az eredmény:
Debreceni Adventi vásár látogatói által leadott szavazatok összesítése alapján a közönségdíj nyertesei – akik a legjobban tudták mozgósítani szavazótáborukat – a következők:

 

„Legszebb Karácsonyi Hütte”
(1) Nomád Bár és Coffe
(2) Debreceni Krumplilángos
(3) Karácsonyi Pogácsázó

 

„Legszebb Karácsonyi Faház”
(1) Sárréti Chilifarm
(2) Egy sajt, egy mosoly
(3) A fazekasság dicsérete

 

„Legkedvesebb Karácsonyi Árus”
(1) Nomád Bár és Coffe
(2) Egy sajt, egy mosoly
(3) Debreceni Krumplilángos