Hírek

Jeges csúszások, forró gőzgombóc és kürtőskalács a Kossuth téren

May 20.

A karácsonynak vége, átléptünk az új évbe, de az ünnepi hangulat egy kis része még velünk marad. A Debreceni Advent vásári forgatagába megálmodott Hütte továbbra is finom falatokkal várja a látogatókat, mialatt a jégpályán továbbra is szól a karácsonyi zene és róják a jeges köröket a korizók.

A jégpálya egyedül, családdal vagy barátokkal egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt azoknak, akik szeretnének kapni egy pici hangulatot a télből – ha már az időjárás nem is kedvez a tél szerelmeseinek. A korcsolyapálya január 8-áig minden nap 8:00 és 20:00 között tart nyitva, a belépőjegy ára pedig 1.000 Ft.

A Hütte továbbra is finom illatokkal és ízekkel csábítja a járókelőket. Forró csokoládé, kávé és tea, továbbá különböző fűszerezésű forralt borok biztosítják, hogy a fázó tenyerek kicsit felmelegedjenek. A menün, a hurka, kolbász és toroskáposzta mellett, ínycsiklandozó vanília mártással tálált gőzgombóc is található.

A vásári kínálat utolsó mentsvára a Kovács Kürtőskalács továbbra is készíti a gőzölgő csavart erdélyi kürtősöket.

Aki még vágyik egy kis debreceni ünnepi hangulatra, az a héten tegyen egy sétát a belvárosban, a Hütte és a korcsolyapálya január 8-áig várja a látogatóit.