Hírek

Faház szépségverseny

July 12.

A szervező arra szeretné buzdítani a Debreceni Advent látogatóit, hogy szavazzanak a legszebbnek ítélt karácsonyi házikóra és a legkedvesebb kiszolgálásra.

November 25-én, szombat reggel nyitja meg kapuit a Debreceni Advent, ahol 75 karácsonyi hangulatú faházikó kínál modern vagy éppen tradicionális, kézzel készült termékeket, és több mint 20 pultnál ünnepi kulináris különlegességek széles választékából válogathat a vásár közönsége, kedves és segítőkész kiszolgálás kíséretében.

A verseny célja, hogy a Debreceni Advent megtalálja a legszebb dekorációval díszített adventi faházat és a legjobb kiszolgálást nyújtó kereskedőt vagy vendéglátót, ezért három kategóriában lehet jelölni közönségdíjra az arra érdemeseket.

Jelölje (1) a legszebb megjelenésű vendéglátó egységet, (2) a legszebb megjelenésű kereskedő egységet vagy (3) a legjobb kiszolgálást nyújtó vendéglátót vagy kereskedőt.

Szavazni online a Debreceni Advent weboldalán lehetséges a faházakon található sorszám és a kategória megjelölésével 2023. november 25-től egészen december 13-án 12:00 óráig.

A közönségdíj nyerteseit a leadott szavazatok összesítését követően hirdeti ki a szervező, melyre december 16-án, szombaton 16:30 órakor kerül sor a Kossuth téren. A nézőközönség előtt derül ki, hogy ki nyeri idén a Debreceni Advent „Legszebb Karácsonyi Faház”, „Legszebb Karácsonyi Hütte” és „Legkedvesebb Karácsonyi Árus” címeket. A nyertesek díszoklevelet kapnak, továbbá a nyertes faházakra kikerül az elnyert cím táblája is, így hirdetve szolgáltatásuk minőségét a közönségnek.

Bíztassa Ön is Facebookon és Instagramon az ünnepi hetek látogatóit a @debreceniadvent jelöléssel vagy a #debreceniadvent hashtaggel arra, hogy szavazzanak.