Hírek

Szavazzon az Adventi vásár legszebb faházára és legkedvesebb árusára!

July 12.

A szervezők arra buzdítják az adventi vásár látogatóit, hogy szavazzanak a szerintük legszebbnek ítélt karácsonyi házikóra és a legkedvesebb kiszolgálásra!

 

November 26-án, szombaton nyitja meg kapuit a Debreceni Advent. Kilencven, karácsonyra hangolt stand kínál tradicionális kézműves termékeket, különleges karácsonyi díszeket, melyből közel harminc faház nyújtja a karácsonyi vásárok kulináris élvezeteinek széles választékát, kedves és segítőkész kiszolgálással várva a közönséget.

 

A verseny célja a legszebben feldíszített faházak és a legjobb kiszolgálást nyújtó kereskedő vagy vendéglátó megtalálása. Három kategóriában lehet jelölni közönségdíjra az arra érdemeseket. Keressük a (1) legszebb megjelenésű vendéglátó egységet, a (2) legszebb megjelenésű árus-faházat és a (3) legjobb kiszolgálást nyújtó vendéglátót vagy kereskedőt!

 

Szavazni online itt!

a faházakon található sorszám és a kategória megjelölésével 10 napon keresztül lehetséges 2022. november 26. és december 5. között.
A közönségdíj nyerteseit a Debreceni Advent látogatói által leadott szavazatok összesítését követően hirdeti ki a szervező. Eredményhirdetésre december 11-én, vasárnap 18:00 órakor kerül sor a Dósa nádor téri szabadtéri színpadon, ahol kiderül, hogy ki nyeri 2022. évi Debreceni Advent „Legszebb Karácsonyi Faház”, „Legszebb Karácsonyi Hütte”  és „Legkedvesebb Karácsonyi Árus” címet, melyet díszoklevél átadása és tábla kihelyezése kísér a nyertes faházakon.

 

Facebookon és Instagramon lehet buzdítani a közönséget a @debreceniadvent jelöléssel és a #debreceniadvent hashtaggel arra, hogy szavazzanak ők is a legjobban tetsző házikóra.