december 10. – december 17.

12.00 – 19.00 Bajcsy-Zsilinszky utca és Piac utca sarka

Debreceni kortárs képzőművészeti vásár

Rendkívül gazdag, színes és igényes, modern kortárs képzőművészeti vásár várja az érdeklődőket december 10-én és 17-én az Adventi Kuckóban.

A vásáron a fiataloktól az idősebb művészekig felvonul a debreceni kortárs képzőművészet “színe-java” – a teljesség igénye nélkül – 30 művész 150 alkotásából válogathatnak a vásárlók.

A vásár külön érdekessége, hogy maguk a művészek kínálják a munkáikat, így nem csak kiváló áron juthatunk egy-egy remek festményhez, grafikához, hanem személyes, egyedi élményeket és ismereteket is nyerhetünk a megvásárolt műtárgyak mellé.

 

A vásáron résztvevő művészek:

 

2021. dec. 10. (15 fő)

Szász Zsuzsa, Csorján Melitta, Uzonyi Ferenc, Durucskó Zsolt, Dóczy Alpár, Turchányi Zsófia, Ritók Lajos, Rácz Róbert, D. Király Sándor, Grela Alexandra, Kónya Ábel, Józsa Poppea, Chondromatidou Barbara, Éles Bulcsú, Szabó Attila

 

2021. dec. 17. (15 fő)

Komlódi Judit, Kujbus János, Nagy Marcell, Balogh Kristóf József, B. Nagy Gabriella, Deák Anita, Fátyol Zoltán, Palotai Erzsébet, Subicz István, Tamus István, Erdős Mária Éva, Kővári Attila, Kővári Kamillavirág, Rózsa István Tamás, Grafikusművészek Ajtósi Dürer Egyesülete

Részletek

Dátum

december 10. – december 17.

12.00 – 19.00

Belépő

Ingyenes

Program kategória:

Egyéb

Helyszín

Bajcsy-Zsilinszky utca és Piac utca sarka