december 17.

15.00 – 15.30 Dósa Nádor tér

Kis Padlizsán vegán bisztró – Vegán Karácsony

Egyre több ember keresi a lehetőséget, ahol kompromisszumok nélkül étkezhet és maximális bizalommal fordulhat a készítői felé. Mi ezt a felelősségteljes feladatot vagyunk hivatottak ellátni.
Célunk, hogy finom, teljes értékű, tisztán növényi alapanyagokból készült ételeket osszunk meg.

 

Testnek és Léleknek
Szenvedélyünk az olyan ételek elkészítése, amely a testet és a lelket is egyaránt táplálják, formálják. Fontosnak tartjuk, hogy megbízható forrásból származó válogatott alapanyagokból állítsuk elő az ételeinket nap mint nap.

 

Mindenkinek, Aki Szereti
Finomságainkat nem csak vegánoknak és vegetáriánusoknak ajánljuk, hanem minden kíváncsi érdeklődőnek, akik szeretik a háziasan elkészített vegánságokat, vagy éppen a különböző nemzetek változatos ízeit.

 

Debreceni Páratlan
Hiszünk benne, hogy a vegán étkezéssel és életmóddal, környezetbarát gondolkodásmódunkkal aktív részesei vagyunk a változó Debrecen színes világának.

 

A karácsonyt megelőző várakozás időszakára igazán különleges fogásokkal készültünk nektek a Debreceni Advent Dósa Nádor téri színpadán, ahol megosztunk majd veletek néhány tippet a növényi alapú ünnepi ételek elkészítésével kapcsolatban, így bővítheted karácsonyi recept repertoárodat, de akkor sem kell aggódnod, ha vegán vagy vegetáriánus vendéget vársz.

 

Terítéken az előétel és a leves…ínycsiklandó kencékkel és illatos, forró, fűszeres szilvalevessel készülünk nektek.
Gyertek, kóstoljatok bele a vegán karácsonyi ízekbe!

Részletek

Dátum

december 17.

15.00 – 15.30

Belépő

Ingyenes

Program kategória:

Egyéb

Helyszín

Dósa Nádor tér