A Mákvirág Cukrászda immáron ötödik éve képviseli Debrecenben a minőségi hozzávalókból készülő desszerteket, legyen szó francia ihletésű süteményekről, vagy akár a klasszikus magyar desszertekről, vagy egy mennyei főzött vaníliakrémmel és saját készítésű leveles tésztával készülő krémesünkről. Desszertműhelyünk francia cukrászati alapokon nyugszik, a minőségi hozzávalókból készülő finomságok otthona. Nagy hangsúlyt helyezünk a desszertek harmóniájára mind belső tartalomban, mind külső megjelenésben. A szezonalitás nálunk elsődleges, kedvenc hozzávalóink a vaj, tejszín, válogatott kakaóbabokból készülő csokoládék, friss gyümölcsök, és a belőlük készülő pürék, fűszerek.
Az ünnepi időszakra és készülődésre való tekintettel – nevünkhöz híven – egy mákosguba revolúció készül majd a színpadon.