december 16.

19.00 Kölcsey Központ Nagyterem

„Messze zsong a hálaének…”

Idén újra Messze zsong a hálaének egy különleges produkcióval egybekötve!
A megszokott módon idén sem csak kórusmuzsikával szeretnénk megörvendeztetni Önöket, viszont az eddigiektől egy kicsit mégis eltérő koncerttel készülünk. Az adventi alkalom első felében a Lautitia Kóruscsalád különleges műsorával ajándékozzuk meg az érdeklődőket, majd az idei évben bemutatott és több ízben előadott (Lovarda-Debrecen, Magyar Zene Háza – Budapest, Hangvilla-Veszprém) Hrutka Róbert – Grecsó Kriszitán: Ajtók című zenés-irodalmi oratóriumát hallhatja a kedves közönség, melyben a szerzőpároson kívül fantasztikus zenészek és a Kóruscsalád összes tagja közreműködik.

Talán soha nem vártuk még ennyire, hogy az adventi várakozás szépségét és izgalmát Önökkel együtt élhessük meg, mert talán soha nem volt ennyire fontos:
“Igaz hittel, gyermek szívvel
A világgal
Kibékülni,
Szeretetben üdvözülni.”

Közreműködők:
Hrutka Róbert
Grecsó Krisztián
Ölveti Mátyás
Fehérvári Attila
Molnár Mátyás

Jegyvásárlásra a Szent Efrém Iskola (Kossuth utca 44.) titkárságán 8-16 óra között van lehetőség 2022. november 14-től.
Ha személyesen nem tudja megvásárolni jegyét, küldje el jegyigényét a messzezsong@gmail.com címre és félretesszük Önnek a kiválasztott kategóriájú jegyeket, melyet átvehet a Szent Efrém Iskolában, vagy a koncert napján a helyszínen. A jegyek 3500 Ft-os és 4300 Ft-os áron vásárolhatók meg.

Részletek

Dátum

december 16.

19.00

Belépő

3500 Ft, 4300 Ft

Program kategória:

Zene

Helyszín

Kölcsey Központ Nagyterem