december 12.

15.00 Kölcsey Központ, Görömbei András-terem

Ők Tizenketten

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak volt 12 hírnöke, akik személyesen Erdő Péter bíborostól vehették át 2021. júniusában a megbízó levelüket, azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a katolikus világeseményt. A 12 hírnök közül harman – Csókay András idegsebész, Laczkfi János költő-műfordító, Szikora Róbert zenész  – 2021. december 12-én Debrecen vendégei lesznek. A hírnökökkel életükről, szolgálatukról, munkájukról, hitbéli meggyőződésükről Zsuffa Tünde író, a NEK sajtófőnöke beszélget 2021. december 12-én, 15 órától a Kölcsey Központ Görömbei András termében.

 

Zsuffa Tünde tájékoztatása szerint várhatóan december elején jelenik meg az Ők Tizenketten – Beszélgetések az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hírnökeivel című interjú kötet, amelyet a Debrecenben jelenlévő öt vendég a helyszínen dedikál. Az interjúkat Kuzmányi István, az Új Ember és a Magyar Kurír főszerkesztője készítette.

 

A rendezvény ingyenesen látogatható, a belépésre jogosító karszalaggal.
A karszalagokat a rendelkezésre álló helyek erejéig a Kölcsey Központ információs pultjában lehet átvenni. Egy személy maximum 4 karszalagot vehet fel.

A Kölcsey Központban maszk viselése kötelező!

Részletek

Dátum

december 12.

15.00

Belépő

Ingyenes

Program kategória:

Egyéb

Helyszín

Kölcsey Központ, Görömbei András-terem