december 17.

16.00 Dósa Nádor tér

Széltolók Együttes Száncsengő című koncertje

A Halász Judit kísérő zenekaraként is ismertté vált „BOJTORJÁN” együttesből alakult a „SZÉLTOLÓK” együttes. A Széltolók rutinos zenészek és énekesek.

Több éven keresztül már szinte az egész országot bejárták, fülbemászó vidám dalaikkal szórakoztatva kedves közönségüket a gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket. Eljutottak a határon túlra is. Kolozsváron az Erdélyi Magyar Napokon léptek fel.

A zenekar vezetője és a legtöbb dal szerzője, Vörös Andor, aki a Bojtorján sok népszerű dalát is írta és énekli. A zenekar másik frontembere Donáth László, a Staféta gyerekzenekar vezetője. Basszusgitár: Szemes László-Bojtorján együttes, a doboknál: Bazsó József-Staféta együttes

Decemberben a Széltolók együttes „CSENGŐSZÓ” című műsorával kedveskedik a gyerekeknek, és szeretné meghitté és vidámmá tenni a téli ünnepeket. A koncert alapja platinalemez, a Bojtorján Karácsonyi albumának zenei anyaga.

A műsor interaktív. A gyerekek részt vesznek a műsorban. Énekelnek, táncolnak. Egy kis játék is lesz, amelyben a legügyesebbek apró ajándékot kapnak.

Részletek

Dátum

december 17.

16.00

Belépő

Ingyenes

Program kategória:

Zene

Helyszín

Dósa Nádor tér