december 01. – december 24.

Batthyány sétálóutca

Világító Adventi ablakok a Batthyány sétálóutcán

A Batthyány utca üzletei és egyesületei szorgosan készülnek az ünnepi időszakra. Nagyszerű ajándékokra lelhettek majd, mi pedig segítünk, hogy mikor merre keresgéljetek.
Az adventi naptárat mint szimbólumot elsőként a Debreceni Kreatív Közösség jeleníti meg a belvárosban, ráadásul egy igazán különleges és interaktív formában.
December 1-24. között minden nap ünnepi díszbe öltözik egy-egy kirakat. Naponta más-más ablakon bukkannak fel a karácsonyhoz egyre közelebbi számok, amelyek megtalálásában minden nap Facebook oldalunkon nyújtunk segítséget.
Arra buzdítunk benneteket, hogy sétáljatok el a családdal, a barátokkal a Batthyány sétálóutcára, keressék meg naponta a pompába öltöztetett kirakatokat, és ha megtaláltátok, a napi posztunk alá kommenteljétek be ti is 21 óráig az ott készült fotótokat. Utána lezárjuk az aznapi kommenteket és a következő heti hétfőn értékes és szívvel készült Batthyány ajándékcsomagokat sorsolunk ki a heti kommentelők között.
Figyelem, az adventi időszakra az utca üzletei nagyon sok kedves ajándékkal készülnek, melyeket ti is megnyerhettek. Minél több nap látogattok el utcánkba és minél több ünnepi kirakatnál készült fotót kommenteltek, annál nagyobb az esélyetek a nyerésre.
Elő a sapkákkal és sálakkal, téli sétára fel, irány a Batthyány utca!

Részletek

Dátum

december 01. – december 24.

Belépő

Ingyenes

Program kategória:

Egyéb

Helyszín

Batthyány sétálóutca